aT3nT1E ! c0NSuMul p0aT3 pr0v0Ca plAc3r3 !

May 17, 2006

White Wizard Follmoon




White Wizard Follmoon 12-14 mai 2006 – o petrecere goa-trance pe Valea Strâmba. Un loc magic, un loc al oamenilor deschişi, un loc perfect pentru a uita că trăieşti în oraş.


E luni dimineaţa. Ceasul sună şi-ţi aminteşti că trebuie să fi într-un anumit loc la o anumită oră. Locul se numeşte serviciu, iar ora e obligatorie. Ai oprit alarma nesuferită de vreo 3 ori, ţi-ai băut cafeaua repede, duşul a fost unul foarte scurt, iar mâncarea o bagi în gură blestemând că trebuie mestecată. Între timp te-ai trezit, ai ieşit din casă, ţi-ai pus căştile şi speri să nu te îngrămădeşti cu toţi târtanii în metrou.
Muzica e salvarea ta. E propia religie, mistică şi diferită de orice religie întalnită, iar DJ-ul e JesusChrist-ul tău timp de o oră. L-ai preferat în locul tabloidelor cu titluri ce-ţi fură ochii, pe Dorian Grey l-ai lăsat desfăcut pe masă şi nici măcar „Nuvelele sub extasy” nu ţi-au părut interesante. JesusChrist-ul tău va face ca mintea să se oprescă, sufletul să se întoarcă în timp, în spaţiu, să fi iarăşi în acea poiană de pe Valea Strâmba, înconjurat de oameni care zâmbesc, să fie iarăşi sâmbătă seara, luna să răsară şi să realizezi că oamenii sunt făcuţi din acelaşi praf de stele, să te gândeşti la cât de norocos eşti că trăieşti, la dragostea necondiţionată şi uimit să-ţi priveşti corpul dansând nebuneşte...
Ajunge cu locaţiile SuperTariUrbanoStylishGrafittiShit ! Gata cu pereţi de beton şi party în cutii de chibrituri şubrede, gata cu reclame la geluri de duş şi detergent de spălat vase cu 99.999 de pete pe post de visual. Muzica s-a născut în natură şi e timpul să mutăm petrecerile acolo!

3 Comments:

  • si padurea nu se supara , zau...
    ca vibra si ea pe aceeasi muzica ca si noi
    :)

    By Anonymous Anonymous, at 12:49 PM  

  • dar din pacate iti aduci aminte ca traiesti in Oras..si o data cu asta te intrebi cum ar sta lucrurile daca muzica nu ai fi cunoscut-o in Oras, daca prima dragoste nu ai fi trait-o in Oras sau daca nu ai avea radacini atat de adanci in Oras...dar totusi, faptul ca un party cu muzica electro (muzica prin excelenta "de Oras") iese atat de bine in the middle of fucking nowhere, ce radacini avem noi de fapt?

    By Anonymous Anonymous, at 3:50 PM  

  • dansul in natura... cel mai tare lucru posibil

    By Anonymous Anonymous, at 12:49 PM  

Post a Comment

<< Home